O Nama

Profesionalno projektovanje

Profesionalno projektovanje

Tehnomehaniku čine stručnjaci koji su svoja znanja stekli dugogodišnjim radom u preduzeću "Zmaj" iz Zemuna, „Tehnomehanika“ je preduzeće, koje se bavi projektovanjem mlinova, silosa, fabrika i mešaona stočne hrane, farmi svinja i ostalih linija u prehrambenoj oblasti po zahtevima naručioca.

U mogućnosti smo da tržištu ponudimo kompletne inžinjering usluge na realizaciji investicionih projekata u prehrambenoj industriji. Tehnomehanika poseduje znanje i iskustvo stečeno projektovanjem i montažom brojnih objekata u Srbiji i susednim zemljama.

Dugogodišnjim iskustvom u oblasti skladištenja i prerade žitarica, pouzdanim tehnološkim rešenjima i kvalitetnim izborom opreme obezbeđujemo visoku efikasnost i pouzdanost.

Kroz saradnju sa vodećim domaćim i inostranim kompanijama kao i jasno postavljenim ciljevima, definišemo sopstvene razvojne zadatke prateći pri tom stroge zahteve tržišta.

Misija Unapređenje u prehrambenoj industriji, primena najboljih i najpouzdanijih rešenja, otvaranje novih tržišnih mogućnosti u našoj sferi poslovanja.

Cilj Cilj naše kompanije, je da postane i ostane lider u oblasti svog poslovanja. Sa nama možete ostvariti svoj cilj i u potpunosti biti zadovoljni rešenjem. Zadovoljstvo će nam biti da i Vi budete naš klijent i da nam ukažete poverenje poput: “Žitopromet-a“ iz Sente, Danubiusa iz Novog Sada, “Floride bel“ iz Zemuna, Žitoprodukt-a iz Kragujevca, Agroglab-a, Venture i mnogih drugih.

Naši partneri

Naši zadovoljni klijenti